Hemplife.ro este partener autorizat Natural Hemp Heart

Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a sustine mediul inconjurator si de a ajuta oamenii sa adopte un stil de viata sanatos bazat pe o alimentatie naturala.

Selectam, producem, ambalam si distribuim produse derivate din canepa sativa cultivata in regiunea de nord a Moldovei in zona Dorohoi-Botosani. Canepa noastra provine din soiuri romanesti atent studiate, iar uleiurile, semintele si faina noastra sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate, astfel incat prin produsele noastre sa aducem beneficiile daruite de natura pe masa dumneavostra.

Fabrica noastra

Fondatorul Natural Hemp Heart SRL, Ioan Salavastru, a decis, in 2016, impreuna cu asociatii sai, sa construiasca actuala fabrica astfel incat sa poata oferi pietei produse romanesti din canepa de cea mai buna calitate. In doar doi ani, fabrica a ajuns la capacitatea de prelucrare de 1000 tone de produse, avand o crestere constanta in urmatorii ani.

Certificari

Produsele noastre depind de calitatea materiei prime pe care noi o selectionam direct astfel incat sa putem garanta si oferi cele mai bune produse clientilor nostri. Furnizorii nostri, care ne sunt si parteneri, au fost alesi in baza acestor principii, iar programul de filiera controlata ne permite sa urmarim produsul de la camp la client, verificand toate fazele procesului. Facem asupra materiei prime controale interne continue in faza de prelucrare, in cea de ambalare, in faza de transport, precum si asupra produsului finit. De asemenea, controale periodice sunt efectuate si de entitati autorizate externe. Firma opereaza in conformitate cu normele internationale in vigoare, garantand consumatorului siguranta maxima a produselor.

Luni,Marti,Miercuri,Joi,Vineri,Sambata,Duminica
Ianuarie,Februarie,Martie,Aprilie,Mai,Iunie,Iulie,August,Septembrie,Octombrie,Noiembrie,Decembrie
Produse insuficiente. Doar [max] ramase.
Adauga in lista de dorinteRasfoiti lista de dorinteEliminati lista de dorinte
Cos de cumparaturi.

Cosul tau este gol.

Inapoi la magazin

Adauga o nota la comanda Editeaza nota la comanda
Adauga un cupon

Adauga un cupon

Codul de pe cupon va calcula discountul in pagina de finalizare a comenzii