Politica de Livrare

Politica de livrare

LIVRARE

Produsele Hemplife.ro, sunt  livrate national prin curierat rapid (SameDay).

Perioada standard ( medie ) de livrare este cuprinsa intre 1-3 zile lucratoare la produsele din stoc si pana la 15 de zile lucratoare la produsele ce nu sunt pe stoc, la care se adauga transportul ( 24-48 ore ). Aceasta poate fi consultata in sectiunea descriere/detalii a fiecarui produs in parte.

De sărbători, în perioadele de reduceri, fenomene meteo extreme, calamitati, situatii exceptionale, termenul de livrare se poate prelungi independent de noi.

Orar livrare

Prin curierat, comenzile onorate de curier vor fi livrate de Luni până Vineri între orele 9:00-18:00 la adresa menționată în comandă. La cerere, curierul poate face livrări și Sâmbăta. Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare. Odată plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, Hemplife.ro nu își asumă întârzierile ce pot interveni pe parcurs.

Tarife

Tariful standard al transportului prin curier este 19 lei, tva inclus ( valabil pentru localitatile cu acoperire standard fara taxe pentru kilometri suplimentari )  pentru comenzile cu valoare de pana in 300 ron cu livrare prin curier (9 lei in cazul expedierii catre EasyBox)

Gratuit, la comenzi de peste 300 lei.

Fac exceptie localitatile pentru care compania de curierat taxeaza kilometri suplimentari. In acest caz, costul transportului va fi cel perceput de catre compania de curierat din care se va scadea, in unele cazuri, costul perceput de transport aferent comenzii efectuate. Costul suplimentar va fi comunicat telefonic, pentru confirmare.

Primirea coletului

Destinatarul va primi coletul pe bază de semnătură. La primirea acestuia este recomandat ca produsele să fie verificate și refuzate în cazul în care nu corespund comenzii inițiale sau sunt deteriorate.

Curierul are obligatia sa asiste la verificarea integritatii produsului daca i se solicita acest lucru. Orice reclamatie referitoare la integritatea produsului , ulterioare plecarii curierului vor fi considerate nule.

Retururi

În cazul în care comanda trebuie anulată înainte de livrare, te rugăm să ne contactezi la adresa contact@hemplife.ro si / sau 0772279430 pentru a analiza starea comenzii. 

Solicitările repetate de retur de către același client sunt considerate abuz.

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi ulterioare de la clientii care nu isi revendica coletele in termenul maxim de 7 zile de la curier sau care refuza coletele la primire. 

Luni,Marti,Miercuri,Joi,Vineri,Sambata,Duminica
Ianuarie,Februarie,Martie,Aprilie,Mai,Iunie,Iulie,August,Septembrie,Octombrie,Noiembrie,Decembrie
Produse insuficiente. Doar [max] ramase.
Adauga in lista de dorinteRasfoiti lista de dorinteEliminati lista de dorinte
Cos de cumparaturi.

Cosul tau este gol.

Inapoi la magazin

Adauga o nota la comanda Editeaza nota la comanda
Adauga un cupon

Adauga un cupon

Codul de pe cupon va calcula discountul in pagina de finalizare a comenzii