Politica de Retur

Ai dreptul de a returna produsele comandate din magazinul nostru in termen de 14 zile calendaristice, de la data la care ai receptionat produsele comandate.
In cazul in care doresti schimbarea produselor poti solicita acest lucru in termen de 14 zile calendaristice, de la data in care ai primit produsele comandate.

Retururile/ schimburile se efectueaza de catre noi.

Pentru retur/schimb se percepe se percepe taxa de transport.

Poti returna/schimba orice produs daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:

  • Produsele returnate sunt exact in aceeasi stare ca in momentul livrarii, sunt sigilate, iar documentele si ambalajele produselor sunt intacte.
  • Detii documentele necesare (factura, dovada platii)

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, SIGILAT,  insotite de etichetele initiale, intacte, instructiunile de lucru si certificatul de garantie primit si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, Hemplife.ro are dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand (daca este posibil) sau, la optiunea ta, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala ta.
Aceste dispozitii se aplica conform O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse de pe acest website, folosind tehnicile de comunicare la distanta.
Ai dreptul sa optezi o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile legii in vigoare.
Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.
In cazul in care produsul/ele sunt intr-o stare care nu ne permite recomercializarea lui/lor ne rezervam dreptul de a refuza returul.

Important: Rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 14 zile calendaristice de la inregistrarea returului.

Faci 4 pasi si returul este rezolvat:

Pasul 1:
Cererea de retur/schimb se transmite completand formularul din pagina "Formular de retur"

Pasul 2:
Intr-un interval de maxim 2 zile lucratoare de la primirea cererii de retur, te vom contacta telefonic sau pe e-mail pentru a-ti furniza informatiile necesare pentru returnarea produselor.
Dupa aprobarea cererii de retur vom trimite un curier la tine pentru ridicarea produsului/produseleor pe care doresti sa il/le returnezi.

Pasul 3:

La primirea coletului, produsele vor fi verificate pentru a se constata daca indeplinesc conditiile anterior prezentate.

Pasul 4: 
Iti vom rambursa contravaloarea produsului/elor, dupa caz a costurilor livrarii, in termen de 14 zile calendaristice de la inregistrarea returului in contul IBAN specificat de tine.

In cazul in care produsul/ele sunt intr-o stare care nu ne permite re-comercializarea lui/lor ne rezervam dreptul de a refuza returul.

In cazul in care doresti informatii suplimentare sau ai neclaritati privind clauzele sau procedura de returnare ne poti contacta prin e-mail la adresa contact@hemplife.ro sau la numarul de telefon +40772279430

Luni,Marti,Miercuri,Joi,Vineri,Sambata,Duminica
Ianuarie,Februarie,Martie,Aprilie,Mai,Iunie,Iulie,August,Septembrie,Octombrie,Noiembrie,Decembrie
Produse insuficiente. Doar [max] ramase.
Adauga in lista de dorinteRasfoiti lista de dorinteEliminati lista de dorinte
Cos de cumparaturi.

Cosul tau este gol.

Inapoi la magazin

Adauga o nota la comanda Editeaza nota la comanda
Adauga un cupon

Adauga un cupon

Codul de pe cupon va calcula discountul in pagina de finalizare a comenzii